Vi som jobbar här

Personal

 • Lars-Goran

  Lars-Göran

  Jag har arbetat med redovisning i snart 30 år, och då som redovisningschef och ekonomichef i olika företag. 2006 startade jag L-G Palmér Redovisning AB . Om du vill nå mig så kan du maila mig på lg.palmer@lgpalmer.se.

 • KentL

  Kent

  Under 20 års tid jobbade jag som turnerande musiker och senare artistmanager. Jag lärde mig då vikten av att ha rätt bolagsform och fick möjlighet att förkovra mig i vilka regler som gäller för en egenföretagare. Sedan 2012 är jag kontorschef samt kundansvarig här på bolaget, så välkommen att kontakta mig med din förfrågan om att bli kund hos oss!
  Du når mig på kent.liljefjall@lgpalmer.se

   

 • Anneli

  Annelie

  Jag har arbetat med redovisning sedan år 2001 i PrimaVi Redovisning och började hos L-G under hösten 2011.  Du når mig på tel 070-224 95 01 eller mail annelie.jutlov@lgpalmer.se.

 • Annika

  Annika

  Efter att ha gått färdigt utbildning på Påhlmans Handelsinstitut arbetade jag några år på Denander & Grahl med redovisning för musiker och artister. År 2010 började jag arbeta hos L-G. Du når mig på tel-nr 073-731 13 83 eller mail annika.hallars@lgpalmer.se.

   

   

 • Caroline Sager

  Caroline

  Jag har arbetat med ekonomi sedan år 2001 och har sedan tidigare erfarenhet av redovisning inom kulturbranschen. I januari 2015 började jag min anställning hos L-G. Du når mig på tel 076 – 221 89 79 eller mail caroline.sager@lgpalmer.se

 • Christina

  Christina

  Jag har arbetat som revisor, redovisningsansvarig, controller och ekonomichef i olika branscher och olika stora företag. De senaste sju åren har jag varit redovisningsansvarig för Mekonomenbutiker. Jag började jobba hos L-G i november 2012. Du når mig på christina.wahlstrom@lgpalmer.se eller tel 072 – 224 32 72.

 • Daniel Jansson

  Daniel

  Efter att ha arbetat på STIM under många år, samt som rekryterare i bemanningsbranschen, bestämde jag mig för att utbilda mig till redovisningskonsult vid Frans Schartaus Handelsinstitut. Under våren 2015 började jag arbeta hos L-G, som jag har haft anknytning till sedan tidigare som musiker och kund. Arbetet som redovisningskonsult är både utvecklande och omväxlande, och det är roligt att kunna vara behjälplig i de olika frågor som dyker upp. Du når mig på 073 – 922 27 79 eller mail daniel.jansson@lgpalmer.se

 • Ismet Sutcu

  Ismet

  Jag har tidigare studerat på Södertörns Högskola i tre år och läst ekonomi med inriktning redovisning och revision. Jag tycker om att arbeta med redovisning eftersom det är väldigt brett och det finns alltid nya möjligheter för vidare utveckling, man kan utvecklas inom flera delar. Jag tycker även om att träffa nya människor som jag kan ge råd till och som jag kan hjälpa när det behövs. Du når mig på 070 – 462 05 79 eller mail ismet.sutcu@lgpalmer.se

 • Jennie

  Jennie

  Jag började jobba hos L-G under våren 2012. Mina arbetsuppgifter består av bokföring samt ansvarig för uppdatering av våra register. Du når mig på tel 072 224 70 69, eller mail jennie.hovbrandt@lgpalmer.se.

 • Jorgen

  Jörgen

  Jag delar arbetet hos L-G med att vara aktiv musiker. Jag spelar trummor och slagverk med bl.a. Benny Anderssons Orkester och Kalle Moraeus. Jag har kombinerat detta med att läsa ekonomi på Företagsekonomiska Institutet, och började arbeta på halvtid hos L-G under våren 2011. Du når mig på tel 070-523 93 96 eller mail jorgen.stenberg@lgpalmer.se.

 • Lea Palmér

  Lea

  Jag har arbetat med redovisning på olika nivåer i c:a 35 år. Jag är gift med L-G och jag började arbeta i företaget våren 2013. Du når mig på lea.palmer@lgpalmer.se.

 • Lotta Hjertberg

  Lotta

  Efter en 2-årig KY-utbildning i redovisning på Frans Schartaus Handelsinstitut så började jag 2008 som redovisningsansvarig för ett antal Mekonomenbutiker. Jag började på LG Palmer mars 2014. Du når mig på lotta.hjertberg@lgpalmer.se eller 072-203 11 32.

 • Lotta

  Lotta

  FÖRÄLDRALEDIG

  Under mina 22 år i musikbranschen har jag bl.a jobbat på skivbolag med allt inom redovisning samt som projektledare/turnéledare på turnéproduktionsbolag. De senaste åren har jag jobbat som manager för olika artister vilket jag delvis gör även idag i vårt egna managementbolag LiKe Music. Jag började jobba hos L-G våren 2012. Du når mig på lotta.liljefjall@lgpalmer.se

 • Markus

  Markus

  Jag har en bakgrund från Ericsson och eget företagande inom försäljning och marknadsföring. År 2010 gick jag Högre Ekonomi- och Redovisningsutbildning på Påhlmans Handelsinstitut, och på våren 2011 började jag arbeta hos L-G. Du når mig på tel 072-223 85 34 eller mail markus.orvelind@lgpalmer.se.

 • Natalie

  Natalie

  Efter att ha avslutat en 2-årig redovisningskonsultutbildning på Företagsekonomiska Institutet började jag arbeta heltid hos L-G i maj 2013. Jag har tidigare spenderat två längre praktikperioder här på företaget, den första år 2011. Du når mig på tel 0704 95 69 87 eller mail natalie.milojevic@lgpalmer.se.

 • Asa

  Åsa

  Jag började arbeta hos L-G under våren 2011. Innan dess har jag jobbat 10 år på Denander & Grahl med redovisning för musiker och artister. Du når mig på 072-224 39 97 eller mail asa.fredriksson@lgpalmer.se.

 • Bo

  Bo

  Jag är den lilla och medelstora företagarens nära samtalspartner och rådgivare. Allt inom bolagsval, koncernbildning, ägarfrågor, köp eller sälj av hel eller del av bolag, juridiska och skattemässiga frågor, även behjälplig med juridiska eller skattemässiga processer. Du når mig på tel: 08- 437 537 28 eller mail info@lgpalmer.se.

   

http://www.lgpalmer.se/wp-content/themes/lgpalmer